Foredragsholdere

På FRAM møter du de vi mener gir deg det beste bildet av de digitale mulighetene på feltet reiseliv. Dette er de foreløpig bekreftede foredragsholderne:


Anders Waage Nilsen

Anders er grunnlegger av Fri Flyt og Fjellfilmfestivalen og jobber nå som kreativ leder hos Netlife Research i Bergen. På FRAM tar han for seg temaet Destinasjon 3.0. eller Destinasjonen som digitalt økosystem.

 

Tine Thygesen

Tine er innovator og entreprenør. Hun har startet og ledet 5 selskaper, inkludert reisetjenesten Everplaces. På FRAM snakker hun om de digitale trendene i reiselivet.

 

Ingeborg Lindseth

Ingeborg er fotografen og skribenten bak reisebloggen, Hamacareise, som i år vant pris for Norges beste reiseblogg. Hun er også en av grunnleggerne av reisebloggnettverket Nordic Nomads. På FRAM snakker hun om muligheter samarbeid med bloggere kan gi.

 

Mette Solberg Fjeldheim

Mette er innholdsredaktør i Aschehoug forlag og grunnlegger av det digitale reisemagasinet og -bloggen Reiselykke. Hun er også med-gründer i Nordic Nomads, Nordens første nettverk av og for reisebloggere. Sammen med Ingeborg snakker hun om fordeler med reisebloggsamarbeid.

 

Even Heggernes

Even kalles ofte delingsøkonomiens rockestjerne. Han var tidligere leder for Airbnb i Norden og er nå daglig leder for tjenesten Nabobil. På FRAM snakker han om hva reiselivsbransjen kan lære av delingsselskapene.

 

William Mercer

William leder Traveltech, Europas mest innovative startuphub for reiseliv i London. På FRAM snakker han om hvorfor etablerte selskaper bør samarbeide med startups, trender i markedet og hvordan startupene jobber med 'the millenials' som målgruppe.

 

Sam Bruce

Sam er grunder av den prisvinnende reisestartupen Much Better Adventures og på listen over "Morgendagens ledende resiseleverandører under 30". Han vil snakke om historien bak Much Better Adventures og hvordan sosialt ansvar og samarbeidet med små lokale leverandører er en bærebjelke og suksessfaktor.

 

Håvard Utheim

Håvard er grunder av flere bedrifter innen reiseliv. Den nyeste er Pholks AS som bl.a står bak BookNanook.com - en ny digital markedsplass for opplevelser. Han har mastergrad fra NTNU og har jobbet innen kommunikasjon. På FRAM snakker han om sine erfaringer som reiselivsaktør, markedet og hvor skoen trykker for kunder og tilbydere.

 

Martha Lyngnes

Martha er designer i Netlife Research og jobber til daglig med kunder som Norwegian og First Hotels. Sammen med Siri skal hun snakke om kundereisen. Hva er det, hvorfor er den så viktig og hvordan kan du starte jobben selv?

 

Siri Østvold

Siri er designer i Netlife Research. Hun har tidligere jobbet i Norrøna og jobber nå blant annet med Norwegian. Sammen med Martha skal hun snakke om kundereisen. Hva er det, hvorfor er den så viktig og hvordan kan du starte jobben selv?

 

Bjørn Arild Whist

Bjørn Arild er viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels. Han har nordisk ansvar for de kommersielle og interne konsernfunksjonene og har ledet den spennende digitale transformasjonen i selskapet. Den forteller han om på FRAM.